• Tel: 0318 357 42 42

MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ POLİTİKAMIZ

Vizyonumuz; Üniversitemizin ve bünyesindeki KÜBTUAM’ ın yapmış olduğu bilimsel ve teknolojik araştırmalarında kaliteyi sürekli iyileştirmek, bu faaliyetleriyle ulusal ve uluslararası düzeyde tanınmaktır.

Misyonumuz; Üniversitemizin ve bünyesindeki KÜBTUAM’ ın ulusal ve uluslararası güvenilirliğini arttırmak, bölgenin ve ülkenin kalkınmasına yönelik gereksinimleri ulusal ve uluslararası düzeyde karşılamaktır.

Politikamız; Üniversitemiz bünyesindeki KÜBTUAM’ da vermiş olduğumuz deney hizmetlerini TS EN ISO/IEC 17025 standardına uygun Akreditasyon şartlarında gerçekleştirmek ve sürekli geliştirmek temel amacımızdır. Bu amacı gerçekleştirmek üzere:

ü  Bütün bilimsel araştırmalar ve deneylerin uluslararasında kabul görmesi,

ü  Laboratuvarlarımızdaki bilgilerin güvenliği ve gizliliğinin sağlanması,

ü  Laboratuvar faaliyetlerinin tarafsız ve bağımsız olarak yürütülmesi,

ü  Deneylerin belirtilen metotlara, standartlara, müşteri şartlarına ve yasal şartlara uygun olarak sürekli eğitilmiş laboratuvar personeli ile gerçekleştirilmesi,

ü  Özel sektör ve kamudaki diğer bilimsel ve akademik kuruluşlarla işbirliği yapılması,

ü  Bilimsel ve teknolojik gelişmelerin takip edilmesi,

ü  KÜBTUAM Kalite Yönetim Sistemimizin çalışanlarımızın da katılımıyla sürekli iyileştirilmesi kalite politikamızdır. KÜBTUAM personeli, kalite politikası ve dokümanlarını bilmek ve uygulamakla sorumludur. KÜBTUAM yönetimi olarak Kalite Yönetim Sistemi prensiplerine bağlı kalmayı ve sistemi sürekli iyileştirmeyi taahhüt ederiz.